Dance Fantasy Story

De groep “Dance Fantasy” draait al geruime tijd mee in de wereld van de internationale showbiz. Ze behoort tot een van de beste en meest ervaren groepen die avondvullende showprogramma’s uitvoert van hoge kwaliteit.
De groep werkt samen met veel bekende artiesten. Jonge artiesten hebben faam verworven na een periode van medewerking aan buitenlandse tournees en binnenlandse optredens. Dat blijkt uit een lange reeks van lovende kritieken die gepubliceerd zijn na tournees en TV-optredens in Nederland, Europa, het Verre- en Midden Oosten, en de Caribean.dancers

Voor de ketens van 5-sterenhotels zoals, Sheraton, Hilton en Meridian zijn zij geen onbekenden. De groep wordt al jaren met groot succes bewonderd.

Naast de grote casino’s, cruiseschepen, discotheken en pretparken waar zij al jaren achtereen shows voor presenteren, werken ze ook mee aan fashionshows, presentaties voor bedrijven, verschillende jaarbeurzen, festivals en diner-shows!

Zang, , acrobatiek en zelfs vuurspuwen is voor hen niet vreemd. Al met al een groep die alles uit de kast haalt om het product tot een succes te maken. Je kunt ze, waar dan ook, zo neerzetten!

Repertoire

Uit het repertoire van Dance Fantasy kan men zelf de nummers/thema’s samenstellen.

Het zijn losse nummers van ± 3 à 4 minuten.
Speciale nummers ook van 7 en 15 minuten.
Per optreden treedt het ballet 3 à 4 maal op in een tijdsbestek van 3 à 4 uur.
Een blok van ± 15 tot 30 minuten, of non-stop show van 45 minuten behoort ook tot de mogelijkheid, daarbij zijn meer ers en eressen nodig.

Bij enkele nummers kan het publiek betrokken worden. De choreografie kan ook worden aangepast. Tevens bestaat de mogelijkheid om de gasten bij de entree te ontvangen.
Voor ontvangst gasten wordt extra gage berekend.

De thema’s variëren van Broadway, old-fashion, tap, disco, house, street en natuurlijk zang en acrobatiek. Men kan ook een fantasierijke wereldreis maken naar bijvoorbeeld het verre oosten, Afrika of Zuid-Amerika. Voor meer details en bijzonderheden, ga dan naar de fotopagina.

Aan U de keuze!!